Vegan eten tijdens je jongeren vakantie

Zijn er mogelijkheden om vegan te eten tijdens een georganiseerde jongeren vakantie?

Stel, je bent een jongere van 18, 19 of 20 en net veganist geworden. Want je bent het niet eens met hoe dieren behandeld worden en wat de gevolgen zijn voor de aarde, de mensheid en dieren. Maar je hebt wel behoefte om mee te gaan met een jongeren vakantie. Zijn er dan mogelijkheden om tijdens de vakantie veganistisch te eten?

gofun love to party banner


selfie op zonvakantie jongeren

GOGO feestvakantie banner

Vegan gerechten niet standaard aanwezig.

Helaas is het antwoord dat bij de meeste jongeren vakanties het begrip “veganisme” nog niet ingeburgerd is en je bij de jongeren reisorganisaties een verzoek moet doen voor veganistische maaltijden. Maar, je kunt natuurlijk ook een jongeren groepsreis boeken of een individuele jongeren vakantie waarbij maaltijden niet inbegrepen zijn en ter plaatse uit gaan eten of zelf je maaltijden bereiden. In bijna iedere toeristische jongeren plaats vind je vandaag de dag restaurants en snackbars met veganistische opties. Ook bijvoorbeeld in Chersonnissos Griekenland. Lees hier over de veganistische keuken in Griekenland.


Jongeren vakantie in Chersonissos boeken

De Griekse keuken kent dus volop vegan gerechten. Met name bonen en groenten gerechten. Dat maakt dat Griekenland een fijne vakantie bestemming is voor jongeren die vegan zijn. En laat de plaats Chersonissos in Griekenland nu net een van de meest geliefde plaatsen zijn voor een leuke jongeren vakantie! Je zou er een appartement kunnen huren waar je zelf kunt koken of een georganiseerde jongeren vakantie Chersonissos boeken. Deze boek je bijvoorbeeld bij een jongeren reisorganisatie als GoGo.


meiden zonnen op het strand

Veganistische eten in Spanje

Jongeren vakantie in Spanje boeken? Zeker in de grote steden als in de grotere toeristische plaatsen, zijn er volop mogelijkheden om vegan te eten. In steden zoals Madrid, Valencia en Barcelona vind je veel veganistische restaurants en traditionele restaurants met veganistische opties. In een jongeren plaats Spanje als El Arenal zijn zeker wel mogelijkheden te vinden om goedkoop veganistisch te eten en hetzelfde geldt voor een jongerenvakantie LLoret de Mar. Dit zijn volgens Happy Cow de beste vegan restaurants in LLoret de Mar.


travel around rondreizen banner