Jongeren vakantie met sportieve activiteiten

Boek hier een jongeren vakantie met sportieve activiteiten

Ben jij op zoek naar een actieve jongeren vakantie in bijvoorbeeld Griekenland, Ierland, Frankijk, Portugal, Slovenië of Kroatië? Heb je geen behoefte aan een jongeren vakantie met veel feesten en party’s? Dan is het goed om je te verdiepen in de informatie op deze pagina en een “serieuze jongeren groepsreis” te boeken. Bijvoorbeeld bij Simi Reizen, Vinea of Flowtrack.nl

gofun love to party banner

Simi Reizen, leukste actieve jongeren vakanties

Indien je deel wilt nemen aan een actieve jongeren vakantie en het leuk vindt om deel te nemen binnen een gelijkgestemde vrienden groep, is Simi Reizen de jongeren reis organisatie voor jou. Wat dacht je van een actieve jongeren vakantie Ierland, Zweden, Oostenrijk, Kroatië of Griekenland? Altijd met een compleet programma, goed geïnformeerde reisleiding en alles er op en er aan. Je kunt je alleen voor zo een Simi jongeren reis opgevend maar als je met een aantal vrienden wilt instromen, is dat meestal ook mogelijk. Het is helaas niet mogelijk een jongeren vakantie Nederland of België te boeken bij Simi Jongeren Reizen. Op het moment van schrijven van deze informatie pagina was daar geen Simi aanbod.

GOGO feestvakantie banner


volleyballen jongeren vakantie

Verre en avontuurlijke rondreizen voor mogelijk bij Simi Reizen

Voor jongeren en jongvolwassenen met meer budget is een rond door de Verenigde Staten, Costa Rica, Colombia of Cuba natuurlijk geweldig. Maar je kunt bij Simi Reizen ook een actieve jongeren groepsvakantie boeken met bestemming Bali, Malediven of Sri Lanka. Deze verre jongeren groepsreizen zijn over het algemeen bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen tot ongeveer 32 jaar. Overigens organiseert Simi Reizen wel actieve single reizen voor jongeren en jongvolwassenen. Zie hier méér single reizen.


wandelvakantie voor jongeren

Surfcamp in Spanje boeken bij Flowtrack

Als je een actieve jongeren vakantie wilt boeken en wilt leren surfen moet je bij Flowtrack zijn. Daar kan je leren Golfsurfen in Spanje. Een jongeren surfkamp welke leerzaam en super gezellig is. Deze surfvakanties voor jongeren zijn toegankelijk voor sportieve jongeren vanaf 13 jaar. Er zijn 3 leeftijdsgroepen binnen het surf segment, 13+, 16+ en 18+. Je kunt meestal gratis gebruik maken van het beschikbare surfmateriaal op zo een jongeren surfkamp. Je kunt zo een jongeren vakantie Spanje met sportieve surf activiteiten boeken met alleen ontbijtbuffet maar op basis van halfpension is ook mogelijk.

surfspots jongeren

Snowcamp bij Flowtrack boeken

Je kunt ook een wintersport vakantie jongeren bij Flowtrack boeken. Deze jongeren wintersport reizen zijn toegankelijk voor sportieve jongeren vanaf 16 jaar. Wintersport groepsreizen voor jongeren van 16 jaar en ouder behoren zeker tot de leukste jongeren vakanties. Zeker als je deelneemt aan een Snowcamp van Flowtrack en skiles krijgt van een ervaren instructeur die het leuk vindt om jongeren in groepsverband en een relaxte sfeer les te geven. Ook leuk als wintersport groepsvakantie voor jongvolwassenen.

plezier met vrienden op wintersport

Actieve jongeren vakanties Vinea

Indien je niet van een jongeren “zuipfeest” houdt maar wel van watersportvakanties en outdoorkampen, is het boeken van een jongeren groepsvakantie bij Vinea iets voor jou. De jongeren groepsvakanties van Vinea staan vol van leuke buiten activiteiten. Deze jongeren reizen zijn bedoeld voor jongeren van 7 tot en met 18 jaar. Daarnaast organiseert Vinea zomerkampen voor groepen. Ook voor een actieve jongeren vakantie in Nederland, Ardennen, Zweden of Spanje.


waterfietsen op een meer

Mambo reizen voor jongeren en jongvolwassenen

Mambo Reizen biedt actieve vakanties aan voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 39 jaar aan. Deze actieve rondreizen hebben onder andere als bestemming Portugal, Costa Rica, Griekenland, Ierland en Bulgarije. Deze jongeren en jongvolwassenen groepsreizen zijn ideaal voor de actieve vakantieganger die van de natuur, aangenaam gezelschap en leuke activiteiten kan genieten. Het zijn groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen vol avontuur. Voor diegenen die overwegen een vakantie Ierland te boeken, je kunt je ook opgeven in het kader van een wandelvakantie Ierland. Er zijn reisorganisaties die wandel groepsreizen Ierland organiseren.


travel around rondreizen banner