Uitgebreid feesten tijdens jouw jongeren vakantie?

Vind hier de leukste jongeren vakantie. Zoek een jongeren vakantie met beste feest en party mogelijkheden of ga voor een feest vakantie. Jongeren reizen waarbij feesten en gezelligheid voorop staat, boek je onder andere via Gofun en GoGo.

gofun love to party banner

Dit zijn de specialisten in georganiseerde jongeren vakanties waarbij uitgaan, feesten en relaxen voorop staat. Genieten tijdens jouw feestvakantie. Voor de leukste jongeren vakanties met feestgarantie. In tegensteling tot een jongeren vakantie met serieuze activiteiten zoals surfen en zeilen, is dit type jongeren reizen ook aantrekkelijk in het kader van een examenfeest. Want als je geslaagd bent, valt er wat te feesten.


GOGO feestvakantie banner

festival buiten jongeren

Feesten tijdens een jongeren vakantie van GOfun.

Bij GOfun boek je een jongeren vakantie met feesten en leuke activiteiten in onder andere Griekenland, Bulgarije, Spanje en Portugal. Met top bestemmingen zoals Mallorca, Kos, Sunny Beach en Albufeira zit er altijd wel een jongeren vakantie bestemming bij die jou en je vrienden aanspreekt. GOfun staat voor goedkoop en compleet. Een volgens de kenners absoluut meer dan een zuipfeest. Gofun is het jongeren vakantie merk van Corendon. Met feesten die je nooit meer zult vergeten. In de meeste gevallen zijn de jongeren reizen van GOfun inclusief vervoer en accommodatie. Transfers zijn doorgaans niet standaard in de prijs inbegrepen. Je reist naar je vakantieadres met bus of vliegtuig.


drankje drinken op het strand

Gogo Jongeren Reizen, feesten en nog méér feesten

Gogo jongeren reizen zijn ook goedkope jongeren vakanties naar populaire vakantielanden zoals Spanje, Portugal of Griekenland. Deze reizen met feest garantie zijn inclusief vlieg- of busreis, verblijf én transfers. Er zijn bij deze jongeren reisorganisatie eindexamenreizen verkrijgbaar met extra korting. De jongeren vakanties van Gogo hebben bijvoorbeeld als bestemming Llioret de Mar ( Spanje ), Kos ( Griekenland ) of Albufeira ( Portugal ). Tijdens jouw feest vakantie met andere jongeren kan je genieten van uit gaan, festivals en / of concerten. Met Gogo Partypakket om tijdens je vakantie veel geld te besparen en extra leuke activiteiten.


vakantie jongeren plezier in het zwembad

Jongeren vakantie bij TUI boeken

Bij TUI kan je een jongerenvakantie boeken inclusief vlucht, transfers en verblijf. Met bestemmingen zoals Sunny Beach in Bulgarije of Chersonissos op Kreta, schiet je midden in de roos wat feest vakanties voor jongeren betreft. In tegenstelling tot een georganiseerde jongeren groepsreis zoals bij Gofun en GoGo moet je zelf voor vermaak zorgen. Maar omdat de jongeren vakantie bestemmingen van TUI midden in uitgaansgebieden liggen, heb je een discotheek, feest of ander soort party zo gevonden. Je kunt via een aparte afdeling van TUI of de reisleiding wel excursies boeken. Jouw uitgaan activiteiten moet je zelf regelen. Maar, alles bij elkaar genomen, kan je een goedkope en complete jongerenvakantie bij TUI boeken zonder de verplichtingen van een georganiseerde reis met feest en activiteiten programma.

groepje jongeren plezier op vakantie

Feesten tijdens een jongeren vakantie van Sunweb

De jongeren reizen van Sunweb zijn qua karakter en opzet enigzins vergelijkbaar met die van TUI. Bij Sunweb kan je een goedkope jongeren reis boeken naar bijvoorbeeld Ibiza, Kos, Rhodos, Kreta, Costa Brava of Costa Dorado. Je kunt een vakantie voor jongeren boeken op basis van bijvoorbeeld logies en ontbijt, halfpension, volpension en zelfs op basis van All Inclusive. Vind hier informatie over all inclusive reizen.
Bij de meeste van de Sunweb jongeren reizen buitenland zijn de overnachtingen en vliegtickets in de prijs ingegrepen. Georganiseerde jongeren feesten en andere leuke activiteiten zijn meestal niet inbegrepen. Sommige reizen zijn echter met entertainment programma.


GOGO zomer banner